Kylpylä Happy End

Arvosteluja ja haastatteluja voit käydä lukemassa näistä linkeistä:
Kouvolan Sanomat - Tiina Österberg-Huttunen
Kouvolan Sanomat
Kulttuurikissa - blogi
Kulttuurikissa - Riku Myller haastatteluKylpylä Happy End – näytelmä kertoo pienestä kylpylästä, sen henkilökunnasta sekä asiakkaiden mieleenpainuvista sattumuksista. Musiikkipainotteinen piristävä kylpyläelämys.

Kuvat Ari Varima.
 
Kylpylän omistajalla Timolla on aihetta juhlaan, sillä vaimo Sirpa täyttää pyöreitä ja asiakkaita riittää. Poika Diego on löytänyt elämänsä rakkauden ja haluaa tutustuttaa tämän perheelleen. Tyttäret Miranda ja Rosanda viettävät sosiaalista elämää ja työntekijät Juska sekä Irma ahkeroivat Timon toiveiden mukaisesti multiosaajina kylpylässä. Perheyritys kukoistaa, vaiko sittenkään?Mirandan bestis Taru etualalla (Kira Myller), takana Sirpan tytär Miranda (Riikka Rantala) ja Sirpa Savolainen (Tiina Österberg-Huttunen).

Timon yhtiökumppani Välly entisestä elämästä ilmestyy kuvioihin perimään rahojaan pieleen menneestä yritystoiminnasta ja kadonneista käteisvaroista. Juska tuuraa kylpylän kosmetologia Sirpaa, joka ei ole hoitanut omia töitään ja asiakkaalle päätyykin erehdyksessä hieman erilainen hoito kuin pitäisi.Juska Himmel (Rauno Jarva), Timo Savolainen, Kylpylän Toimitusjohtaja (Antti Niemi) ja Kylpylän asiakas Rouva Hovi (Mona Leiniö).

Asiakkaan jumppahumppatuokio aiheuttaa Juskan vaimossa Irmassa mustasukkaisuutta, kun Juska on sellainen herkku, että voisi syödä suihinsa!


Kylpylän asiakas Orvokki Kurki (Sirpa Serovuo), Juska Himmel, vapaa-ajan ohjaaja (Rauno Jarva), taka-alalla Diego Savolainen (Riku Myller) ja Sirpa Savolainen (Tiina Österberg-Huttunen).

Piristääköhän Timon yllätyssyntymäpäivät vaimoa Sirpaa, vai onko kyseessä liiankin suuri yllätys? Kukoistaako rakkaus sittenkään heidän pojallaan Diegolla? Eiköhän ratkaista tämä musiikkipainotteisella parisuhdeterapialla, josta ei yllätyksiä puutu.


Sirpa ja Timo Savolainen (Tiina Österberg-Huttunen ja Antti Niemi) sekä Saara Harppu ja Diego Savolainen (Henna Hännikäinen ja Riku Myller).

Ei muuta kuin tervetuloa rentouttavaan Kylpylään!